TEAM

Jeg heter Jakob Kjos Vollstad, studerer bachelor i idrett på UIT. Som person er jeg ansvarsfull og målbevisst

Jeg har tidligere gått idrettslinjen på Tromsdalen videregående og har derfor god erfaring med å utarbeide treningsplaner, sette opp og gjennomføre treninger.

 

Jeg er også trener for TUIL sitt Juniorlag noe som har gitt meg en god forståelse om hva det vil si å være trener.

Mitt navn er Markus Skagtun og studerer bachelor i idrett på UiT, med mål om å utdanne meg til lærer.

Jeg har drevet med idrett fra tidlig alder og gjennom aktivitetsskolen ønsker jeg som trener å videreføre gleden som jeg selv har opplevd i idrett.

 

Jeg er utadvent og vant til å ta ansvar, dette fra flere år som elevrådsleder og ikke minst de 2 årene jeg var fotballtrener for et av ungdomslagene i Åga il. Her fikk jeg god erfaring om hva det vil si å være en trener.

Mitt navn er Bendik Krudtå. Jeg er tidligere skiløper og studerer bachelor i idrettsvitenskap ved UiT.

Jeg har drevet med idrett fra tidlig alder og jeg har jobbet i idretten i flere år nå.

 

Jeg er veldig interessert i arbeide slik at barn og unge kan få glede av å drive med fysisk aktivitet og idrett. Aktivitetsskolen er et flott prosjekt som jeg gleder meg til å jobbe med!

Jeg heter Madelene og har holdt på med turn i 14 år Jeg startet som 5 åring, men har hatt noen års opphold der jeg fokuserte på andre idretter som klatring og sykling.

Vært trener innen turn i 7år

Jeg gleder meg til å jobbe i aktivitetsskolen og lære bort gleden ved både turn og andre aktiviteter til elevene.

 

Vera, 20 år. Studerer idrett på UiT

Herman, 20 år. Studerer idrett på UiT

Jeg heter Renate Klokseth og er leder for AKS. Har studert Sport Management ved HiMolde og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole.

Jeg har selv drevet med fotball i mange år, er veldig glad i friluftsliv og løping og har jobbet flere år med svømmeundervisning for barn og unge. Fra jeg selv var ung og frem til nå har jeg sett en negativ tendens hos barn og unge med tanke på kreativitet og allsidig aktivitet. Mange velger alt for tidlig én idrett og går glipp av gleden ved å utforske og mestre andre aktiviteter.

 

Mitt mål er at aktivitetsskolen skal endre på dette og at mange flere får oppleve mestringsfølelse og samhold på tvers av idrett, skole og klasse

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com